Slovenš?inaEnglish (United Kingdom)
Prispeval Božo Bratina
Torek, 14 Januar 2020 18:05

Spoštovani ?lani Društva avtomatikov Slovenije,

letošnja strokovna ekskurzija in ob?ni zbor društva DAS bosta v petek, 24. 1. 2020. V okviru ekskurzije si bomo ogledali HE Brežice, ki je peta hidroelektrarna v verigi šestih HE na spodnji Savi. Sledil bo ogled razstave Srednjeveški trg Gutenwerd v OŠ Škocjan, ki ga bo vodil dr. Tomaž Nabergoj iz Narodnega muzeja Slovenije. Osrednja to?ka druženja bo ob?ni zbor društva v gostiš?u Žolnir v Kostanjevici na Krki.

Urnik:

8.00: Odhod prvega avtobusa iz Smetanove ceste 17 pred Tehniškimi fakultetami v Mariboru.

9.00: Postanek prvega avtobusa v Celju, pri Merkurju na Hudinji.

9.00: Odhod drugega avtobusa z Jamove ceste pri vhodu na parkiriš?e Fakultete za Elektrotehniko v Ljubljani.

10.30: Prihod obeh avtobusov na lokacijo podjetja Hidroelektrarne na Spodnji Savi, d.o.o., Cesta bratov Cerjakov 33A, 8250 Brežice.

10.30 do 12.30: Ogled HE Brežice

13.00 do 14.30: Voden ogled razstave Srednjeveški trg Gutenwerd v OŠ Škocjan

15.00: Ob?ni zbor s kosilom v gostiš?u Žolnir, Kostanjevica na Krki

17.30: Predvidena odhoda avtobusov.

Prosim, da se na ekskurzijo in/ali ob?ni zbor prijavite po možnosti do petka, 17. 1. 2020, najkasneje pa do ponedeljka, 20. 1. 2020, na e-pošto giovanni.godena@ijs.si.

Zaradi organizacije prevoza vas prosim, da navedete, kje boste vstopili na avtobus (Ljubljana, Celje, Maribor), oziroma sporo?ite, ?e prevoza ne potrebujete. Prav tako sporo?ite izbran menu (I, II, III ali IV), zaradi organizacije kosila v gostiš?u Žolnir.

Prilogi:

Predsednik DAS

dr. Giovanni Godena

********************************************

ZadnjiÄŤ posodobljeno ( ÄŚetrtek, 13 Februar 2020 11:22 )