Start News Spletna konferenca AIG'09
Spletna konferenca AIG'09
Written by Administrator
Monday, 29 June 2009 15:26
There are no translations available.

konferencaDanes, 29. junija 2009, se je pričela interaktivna spletna konferenca AIG'09, ki bo trajala do 3. julija 2009.

Spletna konferenca AIG'09 poteka na spletnem naslovu http://www.aig.si, kjer so objavljeni vsi strokovni članki, ki so bili sprejeti in potrjeni za objavo na spletni konferenci AIG'09.Tudi letos so na naši konferenci zanimivi prispevki, ki bodo vzbudili zanimanje v zainteresirani strokovni  javnosti. Konferenca je na spletu še bolj odprta kot je bila prejšna leta v klasični izvedbi ter tudi tako omogoča zanimivo debato. Avtorji in udeleženci spletne konference lahko s prijavo na diskusijo posameznega članka bistveno prispevajo k živahni vsebini in kvaliteti spletne konference.

Vabimo vas torej, da aktivno sodelujete pri poteku konference: komentirajte, postavljajte in odgovarjajte na vprašanja ostalih udeležencev.

Dodatna vprašanja glede aktivnega sodelovanja na spletni konferenci lahko sporočite na e-pošto: aig@icm.si Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. <!-- document.write( '</' ); document.write( 'span>' ); //--> ali milan.rotovnik@uni-mb.si

Želimo vam uspešno sodelovanje z udeleženci na letošnji spletni konferenci AIG'09 !