Začetek Članske ugodnosti
Ponedeljek, 11 Februar 2013 15:24

Conrad electronics

conrad logo

Conrad je eden izmed vodilnih evropskih trgovcev elektronike in tehnike. Kupec se lahko odloči za nakup preko spleta, s pomočjo kataloga ali obišče trgovino.

Podjetje Conrad že štiri generacije vodi družina CONRAD. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1923 v Berlinu, njegov sedež pa se od leta 1946 nahaja v mestu Hirschau v bavarskem okrožju Oberpfalz.

90 let Conrada - to pomeni tradicijo napredka. Ime Conrad je sinonim za elektroniko in tehnologijo po vsej Evropi. Še naprej se trudimo, da ugodimo vsem vašim željam z inovativnimi ponudbami, najboljšimi storitvami in motiviranimi sodelavci.

Družina Conrad je leta 2006 odprla svoje predstavništvo tudi v Sloveniji - Conrad Electronic d.o.o. k.d., Ljubljanska cesta 66, 1290 Grosuplje, tel. 01 78 11 240.

Imate vprašanje, iščete poseben izdelek?

Naš tehnični svetovalec Iztok, je za vas na voljo vsak delovni dan med 10.00 in 15.00 na tel. 01 78 11 246 ali na e- naslovu:

tehnik@conrad.si

Naročila:

Tel: 01 78 11 240, narocila@conrad.si, www.conrad.si

Predlagam, da vaši člani pred nakupom pokličejo na 01 78 11 240 (g. Tanja Jeršin), da bo člana evidentirala in mu določila 10% popust. Ko je član vnešen se mu na spletni strani avtomatsko pri končnem izračunu nakupa upoštev 10% popust (potrebno je predhodno logiranje z uporabniškim imenom in geslom). Lahko pa naročilo naredijo po e-mailu: Tanja.jersin@conrad.si ali narocila@conrad.si. Obvezno morajo zraven dopisati da so člani vašega društva in številko kartice. Popusti veljajo za spletni nakup, naročilo po elektronski pošti ali nakupe v našem salonu v Grosuplju (Conrad Electronic d.o.o. k.d., Ljubljanska c. 66, 1290 Grosuplje) ne velja pa za nakupe pri naših franšiznih trgovcih (Conrad BTC (CES d.o.o.), Conrad Celje (Edicom d.o.o)...

Vsi vaši člani lahko dobijo brezplačno vse slovenske ali nemške B2B kataloge.

Zadnjič posodobljeno ( Torek, 12 Februar 2013 11:38 )