No images

Portorož, 19. – 21. septembra 2016

Vabilo na 25. Mednarodno elektrotehniško in ra?unalniško konferenco ERK 2016

Spoštovani ?lani DAS!

Društvo je tudi letos soorganizator konference ERK, ki tradicionalno poteka v Portorožu. Pri tem že vrsto let ?lani društva aktivno sodelujemo s prispevki,  recenzijah prispevkov in vodenju sekcij s podro?ja avtomatike in robotike. Konferenca omogo?a povezovanje strokovnjakov, znastven dialog med raziskovalci, instituti in podjetji, izpopolnjevanje predstavitev rezultatov mlajših kolegov, itd. Zato ?lane prijazno vabimo, da s svojimi izkušnjami v obliki prispevkov obogatite program 25. ERK konference!

Spodaj prilagam vabilo in povezave organizatorja konference!

Lep pozdrav,

Božo Bratina

Tajnik DAS

*************************************************************

Spoštovane kolegice in  kolegi,

vabim vas na ERK 2016, ki bo že petindvajseta konferenca te vrste v zadnjih letih. To dokazuje, da potrebujemo tak forum, kjer lahko naši raziskovalci predstavijo strokovnemu krogu svoje delo, ga primerjajo z drugimi prispevki, in dobijo kriti?ne pripombe in ustvarjalne nasvete za svoje nadaljnje delo. Konferenca povezuje regijo in predstavi raziskovalne dosežke. V okviru konference bodo tudi letos potekalo študentsko tekmovanje IEEE, na katerega tudi prosim povabite vaše študente. ( http://www.ieee.si/erk/TekmovanjeIEEE2016.pdf )

Uveljavljeno tradicijo želimo potrditi z vašimi prispevki, zato dovolite, da vas danes spomnim na prihajajo?i datum 4. julij 2016 za oddajo ?lankov.

Ve? informacij na spletni strani konference:    http://www.ieee.si/erk/

S spoštovanjem,

prof. dr. Baldomir Zajc

predsednik ERK 2016