No images
Začetek Članske ugodnosti
PDF Natisni E-pošta
National Instruments
Prispeval Gorazd Karer
Ponedeljek, 11 Februar 2013 15:33

National Instruments

ni logo

Družba National Instruments (www.ni.com) spreminja način dela inženirjev in znanstvenikov pri načrtovanju, izdelavi prototipov ter uvajanju sistemov za meritve, avtomatizacijo ter vgrajene aplikacije. Družba NI dobavlja izdelke več kot 35.000 različnim podjetjem po vsem svetu, katere opremlja s standardizirano programsko opremo, kot je okolje NI LabVIEW, in stroškovno učinkovito modularno strojno opremo. Družba, s sedežom v mestu Austin v zvezni državi Texas, ima približno 6.850 zaposlenih v več kot 40 državah.

Podjetje National Instruments d.o.o.(http://slovenia.ni.com), je bilo ustanovljeno leta 2000 in s svojimi storitvami in produkti zastopa področje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Makedonije ter Albanije. V podjetju si prizadevamo zagotoviti uspeh in zadovoljstvo partnerjev in končnih uporabnikov.

V vzhodnoevropski regiji ima družba NI sedež na Madžarksem, skupaj pa je zastopana v 13 državah te regije: Češka, Slovaška, Madžarska, Poljska, Slovenija, Hrvaška, Srbija, Črna gora, Makedonija, Bosna in Hercegovina, Albanija, Bolgarija in Romunija.

NI Slovenija nudi članom DAS-a 5 % popust.

Zadnjič posodobljeno ( Torek, 12 Februar 2013 12:52 )