0005.jpg
SlovenščinaEnglish (United Kingdom)
Začetek Novice
PDF Natisni E-pošta
Tečaj iz mehatronike MeRLab
Prispeval Administrator   
Torek, 07 Oktober 2008 12:33
Inštitut za robotiko Univerze v Mariboru v sodelovanju z DAS v okviru EU izobraževalnih programov organizira brezplačni tečaj MeRLab, v okviru katerega bo možno pridobiti, obnoviti in nadgraditi znanje iz področja mehatronike. Tečaj se bo izvajal v začetku februarja 2009 na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko Univerze v Mariboru v sodobni multimedijski učilnici in preko spleta, kjer bodo na voljo sodobna e-gradiva. Za pridobitev praktičnih veščin se bodo izvajali oddaljeni eksperimenti na več mehatronskih napravah. Več informacij o programu in načinu prijave je na razpolago tukaj.
 
PDF Natisni E-pošta
DAS anketa 2008
Prispeval Administrator   
Sreda, 26 Marec 2008 20:52

Društvo avtomatikov Slovenije letos ponovno izvaja anketo o stanju avtomatizacije v Sloveniji, ki se sicer redno izvaja na vsakih pet let. Letošnja anketa je namenjena podjetjem, ki delujejo na področju avtomatizacije kot ponudniki opreme oz. izvajalci.

Več o tem ...

 
PDF Natisni E-pošta
DAS na strokovnem sejmu IFAM 2008
Prispeval Administrator   
Četrtek, 07 Februar 2008 11:56

Letos je ponovno potekal osrednji strokovni B2B sejem na področju avtomatizacije, mehatronike in robotike IFAM, kjer se je predstavilo tudi društvo DAS.

Več o tem ...

 
Stran 25 od 26